Υποστηρίξτε μας!

Κάθε μορφή υποστήριξης έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο στη ζωή των παιδιών και των νέων.

Μπορείτε να μας υποστηρίξετε με τρεις τρόπους:

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
Ή
ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΓΙΝΕ
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ/
ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΥΛΙΚΑ
ΚΑΙ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ

Κάνε μία Δωρεά ή γίνε Χορηγός μίας δράσης μας

Μια δωρεά σας μας βοηθά να κάνουμε τα εξής:

  • Να δώσουμε στα παιδιά και τους νέους/τις νέες που διαμένουν σε κλειστή δομή ιδρυματικού τύπου όπου δραστηριοποιούμαστε τη δυνατότητα και τη δύναμη λήψης αποφάσεων σχετικά με τις δραστηριότητες που πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση με την ομάδα των εθελοντ(ρι)ών μας.
  • Να πραγματοποιούμε τακτικά εκτός και εντός του ιδρυματικού πλαισίου εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες.
  • Να υλοποιούμε δράσεις εκτός με σκοπό την αύξηση της ορατότητας των αναπήρων ανθρώπων που ζουν σε κλειστές δομές ιδρυματικού τύπου και τη διευκόλυνση της σύνδεσής τους με την τοπική κοινωνία.
  • Να διοργανώνουμε ἠ/και να συμμετέχουμε σε συμπεριληπτικές εκδηλώσεις με παιδιά και νέους/-ες με και χωρίς αναπηρία
  • Να ακούμε τις ανησυχίες και τα προβλήματα των παιδιών και των νέων που συμπεριλαμβάνονται στην ομάδα-στόχο μας και να τους/τις υποστηρίζουμε στην εξεύρεση πιθανών λύσεων.
  • Να εκπαιδεύουμε εθελοντές/-ντριες από την τοπική κοινωνία, αλλά και από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και να συντονίζουμε τη συμμετοχή τους στις δράσεις και τις δραστηριότητές μας.
Μπορείς να υποστηρίξεις τις δράσεις μας κάνοντας μια δωρεά μέσω της ιστοσελίδας μας ή μέσω του τραπεζικού λογαριασμού της Tandem!
Στοιχεία Τραπέζης
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Αριθμός λογαριασμού: 68248000959
IBAN: GR 08 0110 6820 0000 6824 8000 959
Δικαιούχος: ΤΑΝΤΕΜ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Swift: ETHNGRAA

Γίνε Εθελοντής/-ντρια

Γίνε Εθελοντής/-ντρια

Αναπόσπαστο κομμάτι για την επίτευξη των στόχων μας είναι οι εθελοντές και οι εθελόντριές μας! Για εμάς οι εθελοντές/-ντριες έχουν διττό ρόλο, καθώς προσφέρουν τον χρόνο και την ενέργεια τους για ένα κοινό σκοπό και παράλληλα βιώνουν μια εμπειρία που τους/τις βοηθά στην προσωπική τους ανάπτυξη και συμβάλλει στην καλλιέργεια  της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης και των δεξιοτήτων τους.

Εάν κι εσύ συμμερίζεται την φιλοσοφία μας και θέλεις να συνδράμεις ενεργά στο έργο μας, γίνε μέλος της ομάδας μας ως εθελοντής/-ντρια!

Μπορείς να μας υποστηρίξεις  με τους εξής τρόπους:

  • Να ενταχθείς σε μια τρέχουσα δραστηριότητα ή να δημιουργήσεις μια δραστηριότητα με βάση τις ανάγκες των περιθαλπομένων, αλλά και το πάθος και τις δεξιότητες σου. Η δραστηριότητα μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική, εντός ή εκτός της δομής και είναι σημαντικό να έχει σταθερό χαρακτήρα.
  • Να προσφέρεις διοικητική υποστήριξη στην οργάνωση, ανάλογα με τις γνώσεις, την εμπειρία και τα ενδιαφέροντά σου.

Βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση εθελοντ(ρι)ών, επομένως αν σε ενιαφέρει να γίνεις κι εσύ μέλος της εθελοντικής μας ομάδας, σε προσκαλούμε να  συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα, και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου, ώστε να συνδημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εθελοντισμό.

Πρόσφερε υλικά αγαθά

Πρόσφερε υλικά αγαθά

Mπορείς να συνεισφέρεις στο έργο μας προσφέροντας υλικά αγαθά όπως ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, εκπαιδευτικό υλικό ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο που ζει σε ιδρυματικό πλαίσιο.

Επικοινώνησε μαζί μας για να ενημερωθείς για την λίστα των αναγκών μας αυτή την περίοδο στο info@tandemngo.gr και στο 6937729524 (Χριστίνα Χελά).